Finska.

Luotettava yhteistyökumppani jo vuodesta 1973

Uusi tapa ajatella jätteenkeräys
Tehokas. Turvallinen. Tyylikäs. Luowia.<br /><br />Suomalainen Finncont Luowia Oy on tehokkaiden, turvallisten ja tyylikkäiden jätteenkeräysjärjestelmien suunnittelija ja toimittaja.

Kotimaiset säiliöt maan alle tai pinta-asennettuna

Finncont Luowia kuuluu Finncont-konserniin, jolla on kokemusta muovisten jätteenkeräys-säiliöiden valmistuksesta yli 35 vuoden ajalta.

Kekseliäästi suunnitellut ja ulkoasultaan modernit jätteenkeräysastiat on kehitetty vastaamaan erilaisten kohteiden tarpeisiin.

Perinteisen syväasennuksen lisäksi vaihtoehtoina on asennus 0,5 metrin syvyyteen sekä pinta-asennus.

Luowian tarjoamaan kuuluu 9 erikokoista jätteenkeräysastiaa. Uutuutena valikoimasta löytyvät jaetut säiliöt kahden eri jätejakeen keräämiseen samasta astiasta ja FUS, kokonaan maan alle asennettava jätteenkeräyssäiliö.

Jätteenkeräysastioiden lisäksi Luowia -jätekeräysjärjestelmä tarjoaa mahdollisuuden vanhojen jätekeräysastioiden modernisointiin. Jätekeräysastioiden osat ovat yhteensopivia useimpien markkinoilla olevien astioiden kanssa. Lisätessäsi keräyspisteen kapasiteettia uudella Luowia jätekeräysastialla voit myös päivittää vanhat jätekeräysastiasi vastaamaan nykyajan tarpeita.

Katso lisää Luowian kotisivuilta

Ota yhteyttä

* -merkityt kohdat ovat vaadittuja tietoja. Voit nopeuttaa palveluamme täyttämällä asiakasnumeronne. Näin tilauksenne rekisteröityy heti ilman erillistä varmistusta puhelimitse.

Finska
Kuljetusliike Finska
p. 010 205 5010
asiakaspalvelu@finska.fi
Sahakatu 1 38200 Sastamala

Päivystys 24 h
(Viemäritukokset)
p. 0500 236 212
Kaukokiito Sastamala
p. 010 205 5011
sastamala@kaukokiito.fi
Kaukokiito