Finska.

Luotettava yhteistyökumppani
jo vuodesta 1973

Syväkeräys
Syväkeräysastia pitää jätepisteen siistinä ja tarjoaa ratkaisun perinteisille jätesäiliöille tyypilliseen hajuongelmaan. Maaperän viileys auttaa minimoimaan hajun muodostumista myös lämpimällä säällä. Lasinkeräyksessä syväsäiliö vaimentaa tehokkaasti särkymisestä syntyvät äänet.

Siisti, hajuton ja helppo

Finskan kautta saat syväkeräysastiat pihaan toimitettuna. Uudella monitoimipakkaajallamme hoituvat myös syväsäiliöiden tyhjennykset. Teemme yhteistyötä kotimaisen Luowian kanssa.

Luowian laajasta valikoimasta löytyvät monipuoliset ratkaisut muun muassa asuin- ja liikekiinteistöille, keräyspisteisiin, puistoihin, toreille, levähdyspaikoille ja liikunta-alueille. Luowian syväkeräyssäiliö säästää tilaa, on siisti, hajuton ja sen tyhjentäminen käy kätevästi.

Keräysjärjestelmästä on helppo koota tehokas käyttäjämäärän ja jätelajien mukaan mitoitettu keräyspiste. Säiliöiden on koot vaihtelevat 600 litrasta 5000 litraan. Säiliö asennetaan maan sisään pystysuoraan, ja maan pinnalle jää vain osa astiasta. Säiliön pinnassa on valmis kiinteä profiili, ja astia on suunniteltu käytettäväksi ilman erillistä verhoilua. Tarvittaessa säiliöihin on saatavissa puu- tai alumiiniverhoilu.


Rakennetaan uutta, kunnostetaan vanhaa


Jätteenkeräysastioiden lisäksi Luowia-jätekeräysjärjestelmä tarjoaa mahdollisuuden vanhojen jätekeräysastioiden modernisointiin. Keräysastioiden osat ovat yhteensopivia useimpien markkinoilla olevien jätekeräysastioiden kanssa.

Lisätessäsi keräyspisteen kapasiteettia uudella Luowia jätekeräysastialla voit myös päivittää vanhojen jätekeräysastioidesi ulkoasun vastaamaan moderneja tarpeita. Luowian tunnuspiirre ovat kolmeosaiset verhoiluelementit, jotka mahdollistavat jätekeräysastian maisemoinnin parhaalla mahdollisella tavalla, ympärillä olevaan ympäristöön mukautuvasti. Säiliöiden ulkoasuvaihtoehdot luovat yhtenäisen ilmeen jätteenkeräyspisteellesi.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä

* -merkityt kohdat ovat vaadittuja tietoja. Voit nopeuttaa palveluamme täyttämällä asiakasnumeronne. Näin tilauksenne rekisteröityy heti ilman erillistä varmistusta puhelimitse.

Finska
Kuljetusliike Finska
p. 010 205 5010
asiakaspalvelu@finska.fi
Sahakatu 1 38200 Sastamala

Päivystys 24 h
(Viemäritukokset)
p. 0500 236 212
Kaukokiito Sastamala
p. 010 205 5011
sastamala@kaukokiito.fi
Kaukokiito